Blog

10 idei de cadouri de Craciun pentru pretentiosi

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi si multi dintre noi incep sa cumpere cadouri pentru cei dragi. Daca cu unii dintre membrii familiei noastre sau cu unii prieteni lucrurile merg simplu, cu altii e nevoie de mai multa cautare. Toti avem cel putin cativa prieteni care fie par sa le aiba pe toate, fie par a nu-si dori nimic in mod deosebit niciodata. Mai mult, sigur avem si cativa amici despre care stim ca sunt in general mai pretentiosi.

Citeste continuarea

Noua colectie de costume de baie Sunny day - accesorii Swarovski

The unseen is essential” - asa suna deviza Uniconf, fiindca am decis ca util si confortabil nu e destul atunci cand vine vorba de lenjerie intima si costume de baie.

Citeste continuarea

Concurs: Castiga un costum de baie intreg din noua colectie!

Ti-am pregatit un nou concurs, de aceasta data pe Instagram, pentru a castiga un costum de baie din noua colectie!

Citeste continuarea

Concurs: Uniconf te trimite la Electric Castle

Vara aceasta e despre distractie, clipe petrecute cu prietenii si amintiri cat pentru o viata. Esti pregatita? Noi ne-am pregatit cu o colectie noua de costume de baie care asteapta razele soarelui si zilele lungi de vara. Anul acesta ne-am decis sa te trimitem la unul dintre cele mai asteptate festivaluri ale verii, Electric Castle, imbracata in unul dintre costumele de baie Uniconf, ales chiar de tine!

Citeste continuarea

Se apropie Ziua Femeii. Tu cum te rasfeti?

Ziua Femeii se apropie cu pasi repezi si desigur ca te gandesti la cateva metode prin care sa te rasfeti sau sa iti faci un cadou inedit. Rasfatul inseamna in primul rand relaxare si acel sentiment minunat de fericire impletita cu confort, asa ca avem pentru tine astazi cateva idei foarte usor de pus in practica. In definitiv, toate femeile merita cateva momente personale de bucurie si placeri mai mult sau mai putin vinovate. Esti pregatita?

Citeste continuarea

5 lucruri de care sa tii cont atunci cand alegi o pijama de iarna

Cum ne alegem pijamalele de iarna? Care sunt aspectele esentiale de care trebuie sa tinem cont pentru ca acestea sa ne ofere tot ceea ce ne dorim? Hai sa vedem astazi impreuna cinci lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi o pijama de iarna.

Citeste continuarea

Push-up, balconet sau bustiera? Cum sa iti gasesti sutienul potrivit

Cum este sigur ca nu vei purta o bustiera sport la o rochie de seara, nici un sutien push-up atunci cand alergi in parc, trebuie sa fii foarte atenta la modul in care le cumperi si le potrivesti. Hai sa vedem astazi cum sa iti gasesti sutienul potrivit!

Citeste continuarea

5 motive pentru care lenjeria de culoare neagra va fi mereu in trend

Nu este nici o indoiala ca lenjeria de culoare neagra va fi mereu la moda, indiferent cum se modifica diversele stiluri pe podiumuri si in magazine. Asa cum stii, in general negrul este o culoare a rafinamentului, a simplitatii sofisticate, a masculinitatii si a elegantei.

Citeste continuarea

Cu lenjeria la vedere - Cum sa integrezi acest trend in tinutele tale de zi cu zi

Cand vine vorba despre moda, trend-urile vin si pleaca, dar, desigur, unele raman si devin din ce in ce mai populare. Probabil ai auzit deja de stilul lenjeriei purtate la vedere, aparut pentru prima data pe podiumurile prezentarilor internationale de moda in urma cu doi ani.

 

Citeste continuarea

Guest post: Andreea Balaban - Lumea sutienelor e o lume minunata

Lumea sutienelor e o lume minunata. In care veti gasi (nu, nu numai copii) ci si multe rateuri. Intelegem, atatea stiluri si croieli, atatea reguli de purtare, de proportii si de cromatica, incat treaba devine confuza. Unele topuri chiar nu au nevoie de bretele indiscrete la vedere, in timp ce altele cer un anumit tip de material pentru a fi prezentate in fata lumii. Fara s-o mai lungim, suntem aici ca sa salvam ziua aratandu-va cum sa style your sutiene.

Citeste continuarea
produse/pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5