Pijamale barbati

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Pijamale barbatesti

Pijamalele pentru barbati sunt produse din bumbac de calitate superioara, extrem de placut la atingere. Pijamalele asigura o purtare confortabila si lejera, pentru un somn odihnitor. Atat camasa de pijama, cat si pantalonii de pijama sunt realizati din bumbac, cu un design original, care se asorteaza perfect. Fiind din bumbac, pijamalele sunt durabile si isi mentin aspectul original timp indelungat, atunci cand sunt spalate la maxim 40° C si intretinute corespunzator.
Pijamale barbati cu preturi intre 84.1 si 84.1 lei

ARTICOLE DESPRE Pijamale barbati DE PE BLOG

19 Ianuarie 2017

Pentru el: Ghidul unui somn linistit in sezonul cald

Odata cu venirea verii, somnul tau poate deveni inconfortabil si nelinistit din cauza caldurii. Dormitul cu geamul deschis poate ajuta intr-o oarecare masura, dar cu totii stim cat de neplacut este sa ne invartim noaptea pe toate partile din cauza caldurii sau a transpiratiei, indiferent daca ne mai si invelim sau nu.

23 Ianuarie 2015

El: 4 idei pentru a intra in noul an in forma maxima

Trecerea dintre ani, odata cu stingerea artificiilor si cu tihna ultimelor binemeritate zile de odihna, devine un moment al micilor revizii si liste. Ianuarie este, probabil, luna care marcheaza cea mai serioasa schimbare de viteza in viata multora dintre noi.

04 Ianuarie 2015

6 idei de cadouri creative pentru el

Daca anul acesta esti in dubiu sau pur si simplu nu ai inspiratie in legatura cu cadoul de Craciun pe care sa i-l cumperi lui, fie ca este cel mai bun prieten al tau, fie ca este partenerul tau de viata, hai sa vedem impreuna cateva recomandari de produse care au toate sansele sa fie apreciate si primite cu incantare.

VEZI TOATE ARTICOLELE