UPDATE: Concursul s-a incheiat, iar castigatoarea a fost aleasa! Malina Gabriela este castigatoarea abonamentului Electric Castle si a unui costum de baie din noua colectie. Felicitari castigatoarei si multumim tuturor pentru participare!

 

Vara aceasta e despre distractie, clipe petrecute cu prietenii si amintiri cat pentru o viata. Esti pregatita? Noi ne-am pregatit cu o colectie noua de costume de baie care asteapta razele soarelui si zilele lungi de vara. Anul acesta ne-am decis sa te trimitem la unul dintre cele mai asteptate festivaluri ale verii, Electric Castle, imbracata in unul dintre costumele de baie Uniconf, ales chiar de tine!

1. Ce trebuie sa faci ca sa participi?

Sunt 3 pasi simpli:

  1. Hai pe site-ul nostru si alege-ti un costum de baie pe care l-ai purta la Electric Castle!
  2. Lasa-ne un comentariu la postarea dedicata concursului pe pagina de Facebook Uniconf Lenjerie si raspunde la intrebarea: “Ce costum de baie ai integra in tinuta ta de festival?” si lasa link-ul spre costumul de baie ales in comentariu.
  3. Da tag la doua prietene care stii ca ar vrea si ele sa participe la concurs.

 

2. Cat dureaza si cum se desfasoara concursul?

Concursul se desfasoara intre 11-18 mai. Pe data de 18 mai la ora 15:00 vom anunta castigatorul, pe pagina de Facebook Uniconf Lenjerie si pe blog, in acest articol. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti cu ajutorul platformei Woobox.

 

3. In ce consta premiul?

Odata ce ai intrat in concurs, vei putea castiga un abonament la Electric Castle si costumul de baie pentru care ai optat in comentariu.

VOR INTRA IN CONCURS PARTICIPANTII CARE INDEPLINESC URMATOARELE CONDITII:

  • au varsta de peste 18 ani
  • au raspuns intrebarii “Ce costum de baie ai integra in tinuta ta de festival?” printr-un comentariu la postarea dedicata concursului pe pagina de Facebook Uniconf Lenjerie
  • au lasat link cu costumul de baie in comentariu
  • au dat tag la doua prietene

Organizatorul are dreptul sa decida in orice moment incetarea concursului. Instiintarea referitoare la incetarea concursului va fi afisata la adresa www.uniconflenjerie.ro cu cel putin 3 zile inainte. Orice tentativa de frauda va duce la descalificare.

Prin participarea la concurs, competitorii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Pentru mai multe detalii despre concurs, te rugam sa ne scrii pe adresa de email uniconf@uniconflenjerie.ro.

Vezi regulamentul complet aici.