Lumea sutienelor e o lume minunata. In care veti gasi (nu, nu numai copii) ci si multe rateuri. Intelegem, atatea stiluri si croieli, atatea reguli de purtare, de proportii si de cromatica, incat treaba devine confuza. Unele topuri chiar nu au nevoie de bretele indiscrete la vedere, in timp ce altele cer un anumit tip de material pentru a fi prezentate in fata lumii. Fara s-o mai lungim, suntem aici ca sa salvam ziua aratandu-va cum sa style your sutiene.

Pentru umeri goi si rochii fara bretele, ideale sunt sutienele convertibile (acelea ale caror bretele se pot indeparta si atasa usor, muta in X, muta intr-o singura bretea sau indeparta de tot). Preferabil sutiene de tip balconette, cu un numar mai mic sau care prezinta o banda de cauciuc atasata in partea de jos, pentru sustinere. Cam asa:

Sutienele de tip demi nu sunt la fel “decupate” in linie orizontala ca si cele balconette insa ele sunt excelente pentru camasi si topuri cu nasturi pe care ai prefera sa le porti descheiate fara sa-ti fluturi sutienul in vazul tuturor.

Sutienele cu dantela ne plac foarte mult in combinatie cu camasi ori topuri (semi) transparente. Ai grija sa inchei camasa pana sus si bucura-te de confortul oferit de un sutien fara armaturi ori burete. Ah, libertate, libertate.

Cand vrei sa porti un tricou subtire fara acele denivelari create de dantela ori cusaturile unui sutien complicat, recomandam un sutien de tip push up. Sunt simple si confortabile, ofera sustinere, merg la aproape orice si sunt complet invizibile sub haine.

Nu-ti plac sarmele intepatoare din suportul unui sutien ? Nici noua. Din pacate, nu toate suntem inzestrate cu acelasi grad de confort ori cu aceeasi marime la bust dar pentru acelea care cauta confort inainte de toate, sugestia noastra este un sutien fara armaturi, cel mai confortabil dintre confortabile, intr-o culoare naturala, care sa mearga cu orice. Tada:

Promitem ca poti sa-l porti chiar si-n somn, asa de confortabil este. Care este tipul vostru preferat de sutien? :)