Livrare si plata

Modalitatea de livrare

Livrarea comenzilor se realizeaza doar pe teritoriul Romaniei si se efectueaza prin intermediul companiilor de curierat rapid GLS si Transilvania Curier.

La primire coletului avem rugamintea sa va asigurati de integritatea acestuia si sa verificati cu atentie actele care il insotesc.

Modalitatea de plata

Plata se poate face ramburs, on-line cu cardul, sau prin virament bancar, in contul RO10BTRL03201202M46266XX RON, deschis la BANCA TRANSILVANIA ZALAU. Daca alegeti modalitatea de plata prin ramburs, aceasta se va face catre reprezentantul firmei de curierat rapid, în momentul în care primiti coletul.

Costuri de livrare

Pentru comenzi mai mari sau egale de 195 RON transportul este gratuit. În cazul comenzilor mai mici de 195 RON se va aplica o taxa de transport în valoare de doar 16.99 RON, TVA inclus. Aceste taxe se refera doar la livrarile de pe teritoriul Romaniei.

Timpul de livrare

Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi pe adresa de e-mail specificata de dumneavoastra un mesaj de confirmare a acesteia. Timpul de livrare este de 5 zile lucratoare pentru comenzile ramburs, iar pentru comenzile prin Eu Platesc 5 zile lucratoare din momentul confirmarii platii

Conditii speciale

In cazul în care comanda dumneavoastra nu a putut fi livrata datorita unor motive care nu tin de SC UNIVERSAL CO SA sau de firma de curierat rapid (situatii de forta majora, conditii meteo nefavorabile, accidente, etc.), un reprezentant al SC UNIVERSAL CO SA va lua legatura cu d-voastra pentru a stabili noi termene de livrare.

Retur produse

Produsele achizitionate din magazinul nostru on-line se pot returna conform O.G. 130/2000. Returnarea se poate face in termen de 14 zile lucratoare de la primirea lor de catre Uniconf.

Inainte de returnarea produselor este necesar sa completati acest formular de retur.

Produsele returnate nu trebuie sa fie deteriorate sau sa prezinte urme de purtare.

Taxa de transport rezultata din returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Uniconf recomanda ca returul sa se faca prin intermediul unei firme de curierat, si nu prin Posta Romana, pentru a va putea urmari coletul si a va asigura ca a fost preluat de un reprezentant autorizat al Uniconf.

Adresa la care avem rugamintea sa ne trimeti coletul este:

SC UNIVERSAL CO SA, B-dul Mihai Viteazu, nr. 91B, Zalau, judetul Salaj (telefon 0736 367 448)

, specificand pe colet "Retur produse magazin on-line".

La returnerea produselor puteti opta fie pentru inlocuirea articolelor comandate initial cu unele identice, avand o alta marime, fie pentru restituirea contravalorii produselor initial comandate.

Expedierea produselor inlocuite se va face in termen de 5 zile lucratoare de la receptionarea lor de catre Uniconf SA, iar costurile de expediere vor fi suportate de catre client.

In cazul in care clientul doreste restituirea contravalorii produselor SC UNIVERSAL CO SA va va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 5 zile lucratoare de la receptionarea acestora de un reprezentant autorizat al Uniconf.

In cazul in care, la primirea comenzii, clientul observa defecte sau alte neconformitati ale produselor comandate (articol/culoare/talie diferite de cele comandate, probleme de calitate) toate costurile de transport al returului vor fi suportate de catre Uniconf.

Orice reclamatie referitoare la unul dintre produsele Uniconf avem rugamintea sa ne-o aduceti la cunostinta la numarul la telefon: 0736367448 - de Luni pana Vineri intre orele 7 si 16.