Despre noi

UNICONF a pornit la drum in 1995, la Zalau, in grupul de firme Universal, unul dintre cei mai importanti actori din economia judetului Salaj.

Experienta din colaborarea in sistem lohn cu marci de renume de lenjerie ca DIM sau SARA LEE, care sunt varfuri pe piata europeana si pe piata americana, ne-a convins ca putem reinventa calitatea romaneasca in domeniul lenjeriei intime.

Cu un management ghidat de principiul produsului ideal, am pornit la valorificarea potentialului care are la baza traditia orasului Zalau in industria confectiilor. Peste aceasta traditie am suprapus conceptele noi legate de ceea ce inseamna underwear - confort, calitate absoluta, tinuta perfecta. Pe scurt, placerea de a purta lenjeria intima care te face sa te simti bine, ingrijit si important.

Lenjeria intima inseamna si atingerea, dincolo de toate aspectele pe care le comporta imbracamintea in general. Materialul consacrat ca fiind ideal sub acest aspect este bumbacul, astfel ca in tot ce facem folosim bumbac de cea mai buna calitate.

Performanta a insemnat pentru noi si sa aducem la indemana publicului larg calitatea destinata celor care se respecta. Ne-am asigurat ca preturile produselor noastre sunt competitive, pentru ca oricine doreste sa poarte lenjerie fina, cu tinuta, sa prefere produsele Uniconf.

Suntem prezenti in marile lanturi de supermarketuri din Romania, dar si din Ungaria, Bulgaria si Ucraina. Ne gasiti in Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland, Selgros, Penny.