Filosofia Uniconf

UNICONF înseamna o echipa tânara, creativitate si seriozitate.

Perseveram pentru a obtine perfectiunea, ideile se înfrunta, pentru ca în final sa ramâna doar cele mai bune si cele care reflecta valorile si principiile noastre.

Ridicam permanent standardele, ne-am propus sa exploram lumea pentru a pune în evidenta frumusetea, naturaletea si personalitatea dumneavoastra.

Analizam continuu piata, produsul si clientul, constienti ca imaginea se câstiga greu si se pierde usor.

Încercam prin colectiile Uniconf sa raspundem exigentelor cotidiene ale femeii si barbatului contemporan prin realizarea unor produse confortabile, de calitate, dar si în pas cu tendintele, având un caracter dinamic si uneori surprinzator.

Noi, cei de la Uniconf SA, consideram ca, pe primul loc esti ... TU ... clientul nostru si de aceea toate eforturile noastre sunt îndreptate permanent catre satisfacerea asteptarilor tale. Misiunea noastra este sa iti oferim tie, clientului nostru, o calitate exceptionala la preturi convenabile.

Respectul fata de tine si atentia pe care o acordam detaliilor, ne impun sa fim atenti la sugestiile tale. Ne poti scrie la adresa de e-mail uniconf@uniconflenjerie.ro