Termeni si conditii

 

Elemente Definitorii

Termenii si conditiile generale de vanzare se aplica tuturor vânzarilor de bunuri si servicii efectuate de catre S.C Uniconf SA, realizate prin intermediul magazinului virtual www.uniconflenjerie.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul scris al ambelor parti.

Folosirea site-ului www.uniconflenjerie.ro implica acceptarea Termenilor si Conditiilor specificate mai jos. Pentru a putea finaliza o comanda, trebuie sa acceptati Termenii si Conditiile specificate in acest capitol.

Urmatorii termeni definiti în baza Ordonantei 130 din 31 august 2000 art.2. alin.1 semnifica:

Cumparator - persoana fizica sau juridica sau alta entitate care plaseaza o Comanda pe site.

Vânzator – SC Uniconf SA, cu sediul in Zalau, B-dul Mihai Viteazu, nr.77., Numar de inregistrare in registrul Comertului: J31/371/1995, CUI: RO8086997

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu (inclusiv documentele si serviciile specificate in comanda) furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului

Comanda – un document electronic aparut ca forma de comunicare între Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze produsele si serviciile comandate si Cumparatorul este de acord sa achite contravaloarea acestora.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vânzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea lor.

Comanda

Prin emiterea unei Comenzi pe site-ul www.uniconflenjerie.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Pentru a face o comanda on-line trebuie sa alegeti produsul dorit, marimea corespunzatoare si sa-l adaugati in “cosul de produse”. Pentru a finaliza comanda trebuie sa dati click pe butonul "Plateste" din cosul de cumparaturi.

Va puteti inregistra pentru a va crea un cont sau puteti finaliza cumparaturile ca vizitator.

Pentru finalizarea comenzii este necesar sa introduceti datele personale impreuna cu adresa de expediere, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii sunt obligatorii pentru finalizarea unei comenzi.

Toate preturile afisate pe site au TVA inclus. In momentul in care comanda d-voastra a fost inregistrata, vei primi un e-mail de confirmare, pe adresa pe care ati specificat-o. Comanda lansata si produsul cumparat reprezinta acceptul cumparatorului fata de toate conditiile si termenii de utilizare prezentati in aceasta sectiune.

SC Uniconf SA atentioneaza asupra faptului ca exista situatii cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale site-ului-ului sau erori, pretul afisat pe site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Uniconf va informa clientul in legatura cu pretul corect.

Desi majoritatea produselor afisate in site sunt pe stoc, in cazul in care produsul pe care l-ati comandat nu este disponibil va vom anunta in cel mai scurt timp posibil (prin telefon sau mail) - dumneavoastra puteti anula comanda sau va puteti da acordul pentru prelungirea termenului de livrare.

Livrare

Modalitati de livrare

Livrarea comenzilor se realizeaza doar pe teritoriul Romaniei si se efectueaza prin intermediul companiilor de curierat rapid GLS Romania si Transilvania Curier.

La primirea coletului avem rugamintea sa va asigurati de integritatea acestuia si sa verificati cu atentie actele care il insotesc.

Costuri de livrare

Pentru comenzi mai mari de 99 lei transportul este gratuit. În cazul comenzilor mai mici de 99 lei se va aplica o taxa de transport în valoare de 12.99 lei, TVA inclus. Aceste taxe se refera doar la livrarile de pe teritoriul Romaniei.

Timpul de livrare

Imediat dupa finalizarea comenzii veti primi pe adresa de e-mail specificata de d-voastra un mesaj de confirmare a acesteia. Timpul de livrare este de maxim 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Preturi

Toate preturile afisate in cadrul magazinului online www.uniconflenjerie.ro includ TVA. Inainte de finalizarea comenzii veti sti exact care este valoarea finala a comenzii, inclusiv taxele de transport.

Periodic sau ocazional se vor practica promotii si reduceri pentru produsele de pe site. Acestea vor fi semnalizate in paginile de prezentare ale produselor, in cosul de cumparaturi si pe factura.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o instiintare prealabila, fara a afecta insa comenzile deja confirmate.

Modalitati de plata

Modalitatile de plata, in cazul comenzilor efectuate pe site-ul www.uniconflenjerie.ro, sunt urmatoarele:

  • in sistem ramburs – veti plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul predarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat.
  • prin card bancar - prin intermediul site-ului specializat in plati online euplatesc.ro, beneficiati de o tranzactie sigura si eficienta, fara costuri suplimentare.
  • prin banca – plata prin banca se face in avans, prin transfer bancar in contul RO10BTRL03201202M46266XX RON, deschis la BANCA TRANSILVANIA ZALAU

Returul Produselor

In cazul in care produsul nu vi se potriveste sau nu sunteti multumit de el aveti posibilitatea sa il returnati in termen de 14 zile calendaristice de la livrare, conform O.G. 130/2000.

Pentru a returna un produs va fi necesar sa completati acest formular de retur. Avem nevoie sa specificati in acesta care sunt motivele returnarii si de asemenea sa specificati modalitatea de compensare:

  • inlocuirea produsului cu unul identic sau alt produs de pe stoc
  • primirea banilor inapoi

Daca alegeti inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc si din aceasta operatiune rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:

  • daca produsul ales de dumneavoastra are o valoare mai mica decat cea a produsului initial noi va vom returna diferenta in contul dumneavoastra bancar;
  • daca produsul ales de dumneavoastra are o valoare mai mare decat cea a produsului initial veti plati diferenta la primirea coletului sau, in avans, prin transfer bancar.

In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa specificati in formularul de comanda contul d-voastra bancar, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 15 zile de la receptionarea coletului de catre SC Uniconf SA, în contul bancar mentionat în formularul de retur.

In cazul in care produsele sunt returnate datorita unei neconformitati constatate de catre client (articol/colorit/talie diferite de cele comandate, probleme de calitate ale produselor) toate costurile de transport vor fi suportate de catre Uniconf SA, in caz contrar costurile de transport vor trebui suportate de client (taxa de transport se refera la taxa perceputa pentru expedierea coletului de la client catre SC Uniconf SA, dar si de la SC Uniconf SA catre client).

Pentru a putea returna un produs trebuie nu trebuie sa prezinte semne de purtare si nu trebuie sa fie deteriorat.

Garantie

Produsele comercializate de catre site-ul www.uniconflenjerie.ro, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei în vigoare. Produsele sunt noi, în ambalajele originale.

Drepturi de proprietate

Site-ul www.uniconflenjerie.ro este detinut si operat in totalitate de catre SC Uniconf SA. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site (inclusiv numele, designul si structura site-ului, imaginile produselor, textele), fara acordul SC Uniconf SA este interzisa si va fi pedepsita conform legislatiei romane.

Conditii speciale

SC Uniconf SA nu este raspunzator pentru situatiile care pot aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server sau terti.

În cazul în care comanda d-voastra nu a putut fi livrata datorita unor motive care nu tin de SC UNICONF SA sau de firma de curierat rapid - situatii de forta majora, conditii meteo nefavorabile, accidente, etc, un reprezentant al SC Uniconf SA va lua legatura cu d-voastra pentru a stabili noi termeni de livrare.

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unei situatii de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, în afara controlului partilor, care nu poate fi evitat.

Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC UNICONF SA are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este reclama, marketing si publicitate.

Nu aveti obligatia sa furnizati datele cerute, acestea fiind insa necesare pentru prelucrarea si livrarea comenzilor plasate catre dumneavoastra si pentru a beneficia de ofertele site-ului nostruwww.uniconflenjerie.ro. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a procesa si livra comenzile plasate si imposibilitatea de a va anunta regulat despre ofertele site-ului nostru www.uniconflenjerie.ro.

Informatiile înregistrate sunt comunicate numai companiei de curierat prin intermediul careia se fac livrarile.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, avem rugamintea sa ne notificati prin e-mail la adresa uniconf@uniconflenjerie.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

In cazul in care v-ati inscris la newsletter-ul Uniconf veti primi periodic, pe adresa de e-mail specificata de d-voastra, informatii despre produsele si serviciile siteului www.uniconflenjerie.ro . In cazul in care nu mai doriti sa primiti acest newsletter va puteti dezabona in orice moment urmand link-ul de “Dezabonare” din cadrul newsletter-ului primit sau printr-o notificare scrisa, pe mail, la adresa uniconf@uniconflenjerie.ro, in care sa specificati acest lucru.

Conflicte

Prezentul contract este supus legilor din Romania. Un potential litigiu intre SC Uniconf SA si un cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din România.