Stim ca abia astepti sa mergi in vacanta si deja ti-ai facut numeroase planuri. Fie ca mergi la mare sau la munte, in strainatate sau in tara, ai toate motivele sa visezi cu ochii deschisi la peisaje de basm, obiective turistice, rasfat, relaxare, un bronz perfect si poate niste activitati mai neobisnuite.

Una dintre micile probleme care ne umbresc bucuria de a ne pregati de vacanta de vara o reprezinta… bagajele. Cate haine sa iei cu tine si de ce fel? Este mai bine sa fii pregatita pentru orice, sau iti poti cumpara la fata locului niste haine in cazul in care vremea devine capricioasa? Este in regula sa duci mai mult de un singur bagaj in excursie?

Acestea sunt numai cateva dintre intrebarile care ne framanta inainte de a pleca in concediu. Este posibil ca in functie de destinatie sa trebuiasca sa iei cu tine si sandale cu barete, dar si bocanci de munte. Ceea ce stim insa este ca ai nevoie de minim cinci obiecte de lenjerie pe care sa le iei cu tine in vacanta orice ar fi.  

1. Chilot tanga
chilot tanga

Fiind vara, vei avea nevoie sa te simti libera si sexy in orice rochita vaporoasa ai purta, sub orice pereche de pantaloni scurti si in orice tinuta de in, matase sau voal ai lua cu tine. De aceea, chilotii tanga ar trebui sa fie primii pe lista ta de lenjerie de voiaj. Sunt aproape invizibili, discreti, fini si usor de impachetat si intretinut. Tinutele de vara lejere, sexy, transparente sau scurte sunt perfecte pentru chilotii tanga.

2. Chilot brazilian
brazilian

Daca cu o seara in urma dansai si te distrai in rochita ta vaporoasa la o petrecere pe plaja, dar in dimineata aceasta esti pregatita de o excursie pe jos in oras sau statiune pentru a vedea cele mai importante obiective turistice, a face fotografii, a explora peisaje sau a face cumparaturi, atunci ai nevoie de un brazilian. Alege-i pe cei de bumbac de calitate superioara care nu transpira si care nu te vor jena indiferent daca urci pe munte sau testezi gastronomia locala intr-o capitala straina. Rezistenti, usori, extrem de comozi, brazilienii sunt discreti si merg purtati cu pantaloni scurti sau lungi, fuste lungi, salopete de vara sau echipament sportiv.

3. Sutien fara burete
sutien fara burete

Un sutien sau doua sunt obligatorii chiar si in vacanta, dar alege macar unul fara burete, care este usor si discret, confortabil si lejer. Nu ai nevoie sa transpiri in plus din cauza buretelui. Ai putea sa iti faci o favoare in plus si sa alegi un sutien fara burete si fara armaturi pentru un plus de confort. Specialistii recomanda astfel de sutiene in nuante nud, cat mai apropiate de culoarea pielii, pentru a fi purtate si asortate la orice.

4. Un maiou de vara
maiou

Nu stii niciodata cand ti se face racoare sau cand ai nevoie sa pui ceva rapid peste costumul de baie seara dupa o zi de plaja. Mai mult, s-ar putea sa trebuiasca sa participi la o petrecere sau un eveniment neprevazut care sa necesite o tinuta casual-eleganta. Pentru a te adapta la orice circumstante, alege un maiou dintr-o combinatie de lycra si tricot cu bretele reglabile si o discreta bordura de dantela. Elasticitatea iti va oferi tot confortul necesar iar decolteul vag impodobit de marginea dantelata va fi un atu pe care il poti folosi. Cu accesoriile potrivite poti purta maioul ca pe un top sic la o petrecere sau sub o camasa la un spectacol sau eveniment.

5. Bustiera
bustiera

Acest articol unic de lenjerie este pe cat de confortabil, pe atat de versatil. O combinatie reusita intre sutien si maiou, bustiera se potriveste firilor sportive si tuturor femeilor care vor sa imbine relaxarea unei vacante cu activitati de agrement. Alege o bustiera din lycra cu banda elastica de sustinere si simte-te vie, vesela si aventuroasa indiferent daca iti petreci vacanta intr-un peisaj montan sau intr-un mic satuc de pescari de pe o insula.

Tu ce articole de lenjerie nu uiti niciodata acasa atunci cand pleci in vacanta ? Mai ai si altele pe care le iei in mod obligatoriu ?