Returul produselor

Formular de returnare

Prin completarea acestui formular esti de acord sa te contactam in vederea procesarii solicitarii tale de retur. Citeste mai multe in politica de confidentialitate.

Returul produselor

In cazul in care produsul nu vi se potriveste sau nu sunteti multumit de el aveti posibilitatea sa il returnati in termen de 14 zile calendaristice de la livrare, conform O.G. 130/2000.

Pentru a returna un produs va fi necesar sa completati formularul de retur din stanga. Avem nevoie sa specificati in acesta care sunt motivele returnarii si de asemenea sa specificati modalitatea de compensare:

  • inlocuirea produsului cu unul identic sau alt produs de pe stoc
  • primirea banilor inapoi

Daca alegeti inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc si din aceasta operatiune rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:

  • daca produsul ales de dumneavoastra are o valoare mai mica decat cea a produsului initial noi va vom returna diferenta in contul dumneavoastra bancar
  • daca produsul ales de dumneavoastra are o valoare mai mare decat cea a produsului initial veti plati diferenta la primirea coletului sau, in avans, prin transfer bancar.

In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa specificati in formularul de comanda contul d-voastra bancar, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 15 zile de la receptionarea coletului de catre SC Uniconf SA, în contul bancar mentionat în formularul de retur.

In cazul in care produsele sunt returnate datorita unei neconformitati constatate de catre client (articol/colorit/talie diferite de cele comandate, probleme de calitate ale produselor) toate costurile de transport vor fi suportate de catre Uniconf SA, in caz contrar costurile de transport vor trebui suportate de client (taxa de transport se refera la taxa perceputa pentru expedierea coletului de la client catre SC Uniconf SA, dar si de la SC Uniconf SA catre client).

Pentru a putea returna un produs trebuie ca produsul nu trebuie sa prezinte semne de purtare si sa nu fie deteriorat.