Noi iubim bumbacul

 

Pentru ca IUBIM BUMBACUL si mai ales pentru ca ii cunoastem si apreciem calitatile deosebite, am ales sa il folosim pentru confectionarea majoritatii articolelor noastre ...

 

 

 

Folosim 100% bumbac natural în compozitia fibrelor textile, ceea ce asigura un aspect delicat si durabil al tesaturii. Produsele astfel confectionate nu isi pierd forma dupa utilizari si spalari repetate si permit o respiratie corespunzatoare a pielii, asigurand un confort sporit la purtare.

 

         

 

 

 

Uniconf foloseste bumbac cu elastan, pentru categoria produselor care, prin constructie, necesita un material elastic. Acest tip de material, datorita fibrelor elastice naturale, „aseaza” perfect produsul pe piele si pastreaza foarte bine forma sa dupa purtare, chiar si în contitiile unor spalari repetate.

 

Materialele elastice folosite de Uniconf reduc gradul de sifonare a produselor din bumbac cu elastan, ceea ce confera acestora o tinuta impecabila.

 

 

 

 

Material cu proprietati deosebite, care asigura o foarte buna respiratie a pielii si prin urmare, un confort sporit la purtare. Modul de tricotare a acestui material confera produsului o elasticitate sporita si o tinuta ce urmareste cu precizie liniile corpului.