Sunt printre cei mai vechi angajati ai Uniconf; sunt aici de la inceput. De altfel, toata viata am lucrat in industria usoara si experienta in confectii inca dinainte de ‘89, cand lucram pentru export, m-a ajutat sa ma adaptez si sa contribui la cerintele standardelor Uniconf.

Se spune ca economia si piata impun competitorilor sa se miste repede si bine. Ei bine, Uniconf a avut o evolutie spectaculoasa in industria confectiilor, pe care o constata cel mai bine cei care o vad din interior.

Daca stau sa compar cu ceea ce numeam croitorie la inceputul activitatii mele, ceea ce facem acum, este fantastic. De fapt ceea ce am inceput sa facem din 1995, cu o evolutie in viteza si tot timpul atenti sa nu scapam calitatea din vedere. Pretentiile pentru lenjeria intima sunt mari.

Pentru ca am experienta si pentru ca am tinut pasul cu ideea de perfectiune acum sunt controlor de calitate a produselor.

Dam drumul spre ambalare numai produselor care stralucesc prin calitate, sa spun asa. Clientul poate fi oricine, plaja clientilor este foarte larga.

Suntem si pe piata interna, dar si exportam. Si nu ne permitem decat situatia in care cel care cumpara marca Uniconf sa fie incantat.

Progresul pe care l-a facut Uniconf in timp m-a obligat sa devin policalificata. Poate sa para putin ciudat sa spui asa, dar eu simt ca am facut cariera in confectii aici, la Uniconf”.