De la piesele de lenjerie voluminoase si incomode ale inceputului de secol, pana la camasutele rafinate si discrete ale vremurilor noastre, lenjeria intima a trecut de nenumarate ori prin metamorfoze si schimbari radicale. Dar cine crede ca lumea contemporana se multumeste numai cu piese de lenjerie din materiale pretioase, design-uri confortabile sau seducatoare si combinatii de culori adecvate oricarei tinute, trebuie sa stie ca unii creatori au mers mult mai departe cu imaginatia.

Hai sa vedem impreuna astazi un top al celor patru cele mai interesante modele de lenjerie intima din lume pentru femei. Unice, destul de bizare, interesante si discutabile din perspectiva utilitatii, aceste modele de lenjerie sunt un adevarat spectacol.

1. Lenjeria din pene

Poate ca nu este cea mai confortabila lenjerie pe care ai putea-o purta la birou sau intr-o zi de vara in oras, dar este cu siguranta foarte provocatoare si spectaculoasa. Sutienul realizat din pene de paun poate fi considerat o opera de arta postmoderna, in timp ce bikinii stilizati cu pene incita imaginatia oricui. Acest tip de lenjerie se poarta, desigur, fara nimic deasupra si este intalnita in cluburi sau la evenimente mai putin obisnuite.

sursa foto: howcool.com

2. Lenjeria comestibila

Despre lenjeria comestibila s-au mai auzit unele lucruri, dar in lumea moderna in care traim, numai imaginatia noastra ne mai poate pune limite. O creatoare de moda si-a dat seama ca lenjeria facuta din bacon poate fi in acelasi timp sexy si utila. Pe principiul ca intre barbati si bacon exista o legatura indestructibila, sutienul din bacon poate fi o modalitate extraordinara de a pune in practica zicala „dragostea trece prin stomac.”

sursa foto: whatwouldjackdo.net

3. Lenjeria din aluminiu

O creatoare de moda a inceput sa adune ambalaje de sucuri racoritoare de pe plaja pentru a contribui la protectia mediului. Dupa care s-a gandit ca unul dintre cele mai spectaculoase moduri de a recicla ambalajele de aluminiu ar fi sa le transforme in piese de lenjerie intima.

Astfel, ea a creat o linie intreaga de chiloti, sutiene si bustiere din bucatele de ambalaj prinse intre ele astfel incat sa creeze combinatii de culori si design-uri inspirate din lenjeria adevarata.

sursa foto: inventorspot.com

4. Lenjeria sudoku

Fanele inraite ale acestui joc de tip puzzle au fost fericite sa afle ca o companie producatoare de lenjerie intima s-a gandit si la ele: lenjeria imprimata cu casute de sudoku a devenit foarte populara in foarte scurt timp, mai ales ca venea insotita si de o pereche de creioane prinse intr-un mod sexy de sutien. Linia de lenjerie a inclus si compleuri grile sudoku, dar si boxeri cu integrame sau chiloti cu joc de rebus sau X si 0.

sursa foto: acutezmedia.com 

Tu ai purta aceste piese de lenjerie spectaculoase si neobisnuite? Pana te gandesti la un raspuns, noi te invitam sa rasfoiesti printre modelele de lenjerie intima care sigur se vor potrivi la orice ocazie.