De multe ori cautam cadoul sau gestul perfect. Ce iti propunem, de aceasta data, pentru luna martie, dedicata femeilor, este o abordare putin diferita: un ghid pentru o zi perfecta, presarata cu daruri si gesturi care, mai mult decat sa ii aduca aminte ca este luna in care o sarbatorim pe ea, o vor face sa simta ca este cea mai speciala luna a acestei primaveri.

Pregateste-i o trezire perfecta pentru o zi perfecta
ziua femeii

O zi ideala cere un debut pe masura. Astfel, ajut-o sa se trezeasca in cea mai buna din lumile posibile! Pregateste-i un mic dejun apetisant (nu e nevoie de ceva complicat!), alaturi de o cafea aburinda sau un ceai aromat si muzica ei preferata pe fundal.

Fie ca alegi optiunea „mic dejun la pat”” (ceea ce chiar iti recomandam!) sau nu, aceasta surpriza ii va aduce, cu siguranta, zambetul pe buze.

Trimite-i un buchet de flori

Ziua Femeii

Chiar daca pare o diferenta mica, a trimite flori unei femei si a-i oferi personal flori nu este acelasi lucru, cele doua avand, fiecare, propriul farmec. Daca ati ales sa petreceti ziua impreuna, fa in asa fel incat sa ii oferi o jumatate de ora singura, timp in care ii vei trimite un buchet de flori si o felicitare in care sa ii amintesti de ce este femeia speciala din viata ta. Bineinteles, poti face exact acelasi lucru trimitandu-i un buchet la lucru sau in alta parte. Florile oferite personal vor veni mai tarziu. :)

Continua ziua intr-un loc nou, special...

8 martie

Fie ca e vorba de o cafenea interesanta sau un colt din natura care te-ai gandit mai demult ca i-ar placea, cu siguranta ai in minte un loc special care o va bucura si pe care il va indragi. Adu-i aminte ca fiecare zi alaturi de ea poate deveni o aventura si adauga un nou punct pe harta voastra romantica!

....Apoi aminteste-i de un loc doar al vostru 

8 martie

Primul vostru sarut, primul film vazut impreuna, prima declaratie sau pur si simplu coltul in care v-ati cunoscut. Momentele magice ale unei relatii sunt aproape intotdeauna legate de locuri care sunt speciale doar pentru voi doi, colturi de oras pe langa care ea trece, poate de multe ori, zambind cu drag. Fara sa ii destainui ce urmeaza, condu-o spre unul din aceste locuri, apoi povesteste-i de ce l-ai ales.

Daruieste-i un set de lenjerie intima

Ziua Femeii

Un cadou care o va face sa se simta romantica si provocatoare este gestul ideal pentru a incununa seara perfecta. Alege un set de lenjerie intima senzual si comod, dovedindu-i astfel ca esti atent atat la ea cat si la garderoba ei. Desigur, acesta este si momentul cel mai bun pentru al doilea buchet de flori, cel pe care il vei oferi personal!

Incheie seara cu o cina romantica

Ziua Femeii

Ziua voastra speciala merita un final pe masura, iar o cina romantica este solutia cea mai potrivita. Poti alege unul din locurile ei preferate, cel pe care nu l-a mai vizitat de ceva vreme, un restaurant nou pe care l-ai descoperit de curand sau o masa intima acasa, la lumina lumanarilor.

Poti adauga „ingrediente” speciale: un fel de mancare pe care stii ca il adora, pregatit doar pentru ea, un vin deosebit sau o selectie a pieselor voastre preferate.

Am uitat ceva? Care este cadoul perfect in luna femeii pentru jumatatea ta?