Noi spunem generic “calitate” la ceea ce oamenii numesc “ultimul racnet” cand se refera in mod obisnuit la produse de top din industria de imbracaminte. Tuturor ne place bumbacul cand vine vorba de lenjerie, asa ca Uniconf lucreaza preponderent cu tricot de bumbac. Mie imi revine acum sa am grija ca materia prima care intra in productie sa fie de cea mai buna calitate.

Am facut cunostinta, sa spun asa, cu calitatea produselor Uniconf in 2005, cand am inceput sa lucrez la magazinul de prezentare. Dupa un an “am intrat” in magazia de materie prima a intreprinderii, pentru ca apoi sa devin controlor de calitate a materiei prime.

Aici sunt primul responsabil de cum arata lenjeria cand este produs finit, produsul de pe raft pe care, dupa ce il desfaci din ambalajul frumos de prezentare, trebuie sa ti se dezvaluie impecabil.

Cumparatorul trebuie sa aiba o surpriza placuta dupa ce desface ambalajul. Eu mi-l imaginez tot timpul cand face gestul acela de a desfasura produsul in fata ochilor si de a-l pipai. Si atunci tot ce dam ca materie prima in lucru trebuie sa fie impecabil.

Nu exista diferente de culoare, tesatura este mereu aceeasi. Pentru ca produsele sunt de top, nu punem pe piata produse care sa aiba cel mai mic defect.

Am o responsabilitate uriasa fata de client, iar client pentru Uniconf inseamna omul cu cele mai mari pretentii de calitate.

Provocarea pentru mine a fost sa ma raportez la ceea ce inseamna calitate absoluta inaintea tuturor, pentru ca trebuie sa am viziunea a ceea ce se intampla in productie si apoi la client.

E o abilitate pe care mi-am educat-o permanent aici la Uniconf pentru ca, impreuna cu colegii, sa aducem marca in pozitia de acum.