Dragi amatori ai relaxarii #duminicainpijama, concursul nostru de Instagram s-a incheiat!

Ne-ati aratat prin 235 de fotografii pe Instagram cum arata relaxarea pentru voi si cat de usor poate o pijama confortabila sa transforme orice zi a saptamanii intr-o duminica.

Nu ne-a fost usor noua, echipa Uniconf, impreuna cu endorserii acestui concurs: bloggerii de fashion Sandra Bendre, Andreea Balaban si Instagrammerii profesionisti Alex Damian, Alexandra Bucur, Alisa Anton si Laura Ludusan sa alegem doar 10 finalisti dintr-o multitudine de imagini atent gandite si foarte creative.

Au fost jurizate pentru finala doar imaginile postate public pe Instagram, pana la data de 29 octombrie, de catre utilizatori cu varsta de peste 18 ani ai retelei de socializare.

10 dintre voi s-au remarcat si au intrat in finala pentru un aparat foto Nikon L340. Finalistii concursului #duminicainpijama, intr-o ordine aleatorie:

 

#duminicainpijama

A photo posted by Julie Hreceniuc (@juliehreceniuc) on

 

#duminicainpijama

A photo posted by Alexandra Ioana Irimia (@lex22xel) on

 

Another pijama shot, I love weekends! #duminicainpijama

A photo posted by Anca Ciorogar (@ancaciorogar) on

 

Fall

 

lovely ☕⛅ #duminicainpijama #cartilepefata

A photo posted by Alice (@alicerth) on

 

Check the link in bio #writing#somanyphotos #duminicainpijama #wordpress #floral

A photo posted by Madalina Cazacu (@skivomady) on

In urma extragerii realizate in platforma Random.Org, fotografia castigatoare apartine Alexandrei Ioana Irimia, cu userul @lex22xel pe Instagram. Felicitari castigatoarei, finalistilor si tuturor participantilor!