Pentru ca stim cat de important este sa te simti bine in hainele pe care le porti zi de zi, am hotarat sa venim cu un articol care sa sublinieze avantajele pe care le aduce cu sine purtarea unei lenjerii de bumbac.

Iata astfel 7 motive pentru care ar trebui sa porti bumbac:

 1. Bumbacul opreste mirosurile neplacute
  Deoarece acest material permite ventilatia pielii, lucru ce ajuta la absorbtia si indepartarea umiditatii cauzate de transpiratie.
 2. Bumbacul previne inmultirea ciupercilor
  Caldura si umezeala sunt elementele esentiale necesare pentru dezvoltarea ciupercilor si a altor microorganisme. Purtand haine lejere din bumbac, eviti dezvoltarea ciupercilor pe piele, pastrand-o aerisita si uscata.
 3. Bumbacul este un material hipoalergenic
  El este printre putinele fibre cenu determina reactii alergice. Astfel, bumbacul este un material perfect pentru persoanele cu piele sensibila sau pentru cele ce sufera de alte alergii sau astm. De cealalta parte, majoritatea fibrelor sintetice cauzeaza iritatii, alergii si mirosuri neplacute, deoarece ele tind sa retina umezeala.
 4. Bumbacul este un bun absorbant
  Cei mai multi oameni prefera sa poarte lenjerie de bumbac deoarece aceasta absoarbe excesul de transpiratie. Mai mult, transpiratia se evapora usor din materialele de bumbac.
 5. Bumbacul este confortabil
  Materialul din bumbac fiind unul moale si extrem de usor, lucru ce creeaza o senzatie placuta pe piele.
 6. Bumbacul se muleaza perfect pe croiurile moderne
  El este un material extrem de versatil, putand fi gasit intr-o varietate de culori, atat in combinatie cu alte fibre, cat si in materiale 100% bumbac.Mai demult, era putin dificil sa gasesti haine la moda create din bumbac. In zilele noastre insa, este foarte usor sa gasesti haine din bumbac create dupa ultimele trenduri, astfel incat poti sa fii la moda, dar te poti simti si confortabil in tinutele tale.
 7. Bumbacul este un material accesibil
  Bumbaculesteusor de procurat aproape oriunde in lume la preturi decente.

 

Speram ca am venit cu informatii utile si ca te-am ajutat sa iei o decizie informata in ce priveste materialele potrivite pentru corpul tau! Pentru orice alte intrebari sau sugestii, asteptam cu drag sa ne contactezi prin intermediul paginii noastre de contact.