Categorie: Povestile Uniconf

Infografic: Romania lenjeriei intime

Te-ai intrebat vreodata ce gusturi au romanii, cand vine vorba de lenjerie intima?

 E drept, cumparatorii Uniconf au avut de unde alege si e cert, romanilor le place lenjeria romaneasca, asa ca am pregatit un infografic cu cele mai populare produse de lenjerie intima Uniconf in judetele din Romania, in 2015.

Citeste continuarea

Veronica Iancu - Controlor calitate produs finit

Sunt printre cei mai vechi angajati ai Uniconf; sunt aici de la inceput. De altfel, toata viata am lucrat in industria usoara si experienta in confectii inca dinainte de ‘89, cand lucram pentru export, m-a ajutat sa ma adaptez si sa contribui la cerintele standardelor Uniconf.

Citeste continuarea

Elena Maciuca - Sef Departament Control Calitate Materie Prima

Noi spunem generic “calitate” la ceea ce oamenii numesc “ultimul racnet” cand se refera in mod obisnuit la produse de top din industria de imbracaminte. Tuturor ne place bumbacul cand vine vorba de lenjerie, asa ca Uniconf lucreaza preponderent cu tricot de bumbac. Mie imi revine acum sa am grija ca materia prima care intra in productie sa fie de cea mai buna calitate.

Citeste continuarea

Lidia Moldovan - Tehnolog

“Eu nu banuiam - si nimeni nu putea intui - la ce nivel poate sa ajunga industria usoara aici, la Zalau, pe vremea cand am facut liceul de profil din oras. Zalaul avea traditie in domeniu; de fapt pe asta s-a bazat si Uniconf cand a inceput. Ritmul in care Uniconf a progresat din punct de vedere tehnologic a fost insa foarte alert. Altfel nici nu se putea sa ajungem la produse competitive, care pot sta acum alaturi de produse ale marcilor de renume. As spune ca in momentul de fata calitatea produselor noastre este cumva inaintea numelui si consacra in continuare brandul Uniconf.

Citeste continuarea
produse/pagina