Cine nu-si doreste o viata ca-n filme? Emotiile sunt mai vii, casele sunt mai spectaculoase, iar hainele sunt mai fabuloase. In special lenjeria sexy!

Daca vrei sa te simti inspirata de glam-ul Hollywood, arunca o privire la aceste patru scene celebre de film care ne-au invatat ce inseamna cu adevarat lenjeria provocatoare.

1. Salma Hayek – „From Dusk ‘Till Dawn”

Sursa foto: moviepilot.com

Filmul lui Robert Rodriguez a devenit celebru mai ales din pricina scenei de striptease cu Salma Hayek. Partea buna este ca lenjeria pe care o poarta actrita nu este deloc dificil de reprodus acasa. Cu accesoriile si mai ales cu atitudinea potrivita, Salma Hayek ne arata ca erotismul nu se cumpara pe bani grei. Sexy vine din interior – lenjeria nu face decat sa puna accentul unde si cand trebuie.

2. Catherine Zeta Jones – „Chicago”

Sursa foto: movieforums.com

Nimic nu da senzatia de mister, pasiune si glamour ca o trimitere la fantasticii ani ’20. In „Chicago”, Catherine Zeta Jones arata exact cat de sexy poate sa fie lenjeria inspirata din moda acelor ani nebuni, care acopera tot atat de mult cat dezvaluie. Anii ’20 cu siguranta au fost cei mai high-class dintre toti!

3. Carrie Fisher – „Star Wars: Return of the Jedi”

Sursa foto: eonline.com

Lenjeria poate fi o expresie minunata a fanteziei celei care o poarta, nu doar a privitorului. Printesa Leia reuseste perfect sa transmita aceasta idee in modul in care poarta costumul inspirat de dansatoarele din buric, transformat in imagine a senzualitatii.

4. Maggie Gyllenhaal – „The Secretary”

Sursa foto: adweek.com

Inainte de „50 Shades of Grey” a fost „The Secretary”, un film cu mult mai multe scantei intre protagonisti, in care Maggie Gyllenhaal poarta lenjerie provocatoare. Complex si elegant, acest costum este menit sa ridice pulsul si tensiunea din camera.

Care dintre aceste piese de lenjerie sexy ti se pare mai infocata? Care alte scene de film ti-au ramas in memorie?