Tu uiti astfel de obiecte acasa atunci cand pleci in vacanta sau esti gata sa faci fata oricarei situatii neprevazute atunci cand esti departe de casa?

Pentru a nu iti scapa nimic anul acesta, hai sa vedem 3 lucruri pe care ar trebui sa le ai in bagaje atunci cand pleci in vacanta, dar pe care probabil omiti sa le iei.

1. Cat mai multe obiecte de lenjerie intima

Atunci cand plecam in vacanta suntem foarte preocupati de hainele pe care le impachetam, dar uneori neglijam numarul de obiecte de lenjerie intima. Indiferent ca alegi un oras din Europa sau din tara, o statiune estivala sau una montana, lenjeria intima nu trebuie sa iti lipseasca.

De la chiloti, boxeri sau costume de baie, trebuie sa fii gata pentru orice situatie, mai ales daca te duci intr-o zona cu clima fierbinte si umiditate.

2. O plasa speciala pentru lenjeria intima deja folosita

Spatiul din bagaje este destul de limitat, asa ca ai grija ca lenjeria folosita sa nu intre in contact cu hainele si lenjeria curate. Lasand principiile de igiena la o parte, un costum de baie umed langa tricouri sau un sutien transpirat langa rochite iti poate da peste cap planurile.

Cel mai bine ar fi sa utilizezi plase speciale pentru lenjerie, care nu lasa mirosurile si tesaturile sa interactioneze.

3. O solutie dezinfectanta pentru maini

Stim ca este putin probabil sa uiti acasa pasaportul sau actele de identitate, dar cei mai multi uita sa puna in bagaje si o solutie dezinfectanta pentru maini.

In vacante ajungem rar sa ne spalam mainile si ne plimbam mult, punem mana pe diverse obiecte, atingem produse sau oameni, asa ca nu strica sa ne dezinfectam mainile de cateva ori pe zi, in special inainte de a manca.